Groepsaankoop zonnepanelen

De provincie Oost-Vlaanderen organiseerde een groepsaankoop zonnepanelen van 8 april tot en met 23 mei 2016. Elke Oost-Vlaming kon zich vrijblijvend inschrijven via www.oost-vlaanderen.be/zonnepanelen. De veiling voor leveranciers vond plaats op 24 mei 2016. Vanaf 6 juni ontving elke inschrijver een persoonlijk voorstel. Vind U dat aanbod interessant genoeg, dan kan U inschrijven tot en met 8 juli om het voorstel te accepteren.

De groepsaankoop wordt omkaderd door de projectbegeleider iChoosr die door de provincie Oost-Vlaanderen werd aangesteld. iChoosr bevraagt de markt , organiseert de veiling. Deze groepsaankoop sluit aan bij de ambitie van de Provincie om samen met de inwoners, steden en gemeenten , bedrijven ….. werk te maken voor een klimaatgezond Oost-Vlaanderen. De Provincie wil de uitstoot van broeikasgassen drastisch terugdringen en tegen 2050 klimaatneutraal zijn!

Tijdens de acceptatieperiode organiseert Provincie OVL infosessies waarop de inschrijvers alle nodige informatie krijgen . Wenst u nog meer informatie , aarzel niet om contact op te nemen: hendrik.blommaert@skynet.be GSM : 0475590117 of gratis nr : 080026803

Toegevoegd op zaterdag 29 oktober 2016