Aanwerving 2 technisch beambten

Gemeentebestuur Horebeke

Gaat over tot het organiseren van een aanwervingsprocedure en het aanleggen van een wervingsreserve van 2 jaar voor:

 

2 Technisch beambten

Contractueel – voltijds– E1 -E3

 

 

Functie:

 

Als technisch beambte sta je in voor het onderhoud van wegen en voetpaden. Je staat in voor het onderhoud van de gebruikte machines en materiaal alsook het schilderen van de wegmarkeringen en signalisatieborden. Naast het onderhoud van de wegen zal je meehelpen met het onderhoud van gebouwen en patrimonium. Daarbij krijg je verschillende taken zoals het uitvoeren van schilderwerk, schrijnwerk, elektriciteitswerk,… Bij feestelijkheden in de gemeente ben je verantwoordelijk voor het plaatsen van tribunes, feestmateriaal,… Kortom: een boeiende functie met een variëteit aan taken.

 

Profiel:

Sta je open voor een variëteit aan taken, heb je een breed interesseveld, kan je samenwerken en ben je klantvriendelijk ingesteld? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

 

Aanbod:

Het minimum bruto jaarsalaris bedraagt 22.616 euro (aanvangsschaal), het maximum bruto jaarsalaris bedraagt 28.248 euro.

Diverse extralegale voordelen waaronder maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering en fietsvergoeding.

 

Wil je deel uitmaken van ons team?

Informatie en inschrijvingsformulieren vind je in de informatiebrochures op www.assolutions.be/jobs  of kan je opvragen bij Ilse Norman (09/389 69 96).

Solliciteren kan tot uiterlijk 20/03/2019. Dit kan zowel online via www.assolutions.be/jobs als per post aan de hand van het inschrijvingsformulier, t.a.v. Ilse Norman, A&S Solutions, Kokerstraat 2A, 9750 Kruisem (datum poststempel of e-sollicitatie telt). 

 

Toegevoegd op maandag 25 februari 2019