Gemeentehuis

Kerkplein 3
9667 Horebeke

055/45 52 35
info@horebeke.be

Openingsuren

Maandag tot vrijdag:
09:00 - 12:00
Maandagavond:
17:00 - 19:30

Lokale ondernemers en vrije beroepen

Lijst deelnemende handelaren "Horebekebon"

De gemeentelijke geschenkbon is een initiatief van het gemeentebestuur Horebeke. Met de gemeentelijke geschenkbon kan men bij de deelnemende Horebeekse handelaars aankopen doen.

De waarde van de bonnen variëren en worden voorzien van een reliëfstempel en opvolgnummer van het gemeentebestuur. De geschenkbon is één jaar geldig vanaf de afgiftedatum.

De geschenkbon kan aangekocht worden aan het loket van het gemeentehuis.

In principe kan iedere handelaar met vestiging in Horebeke deelnemen. Bij twijfel zal het college van burgemeester en schepen hierin een definitieve beslissing nemen.

De deelnemende handelaars vindt u op onderstaande lijst die ook steeds meegegeven wordt bij aankoop van een geschenkbon. Je herkent deze handelaren ook aan de sticker aan de winkel.

Lijst met deelnemende handelaars

 

Op zoek naar een pand of bedrijfsgrond in Horebeke


Op zoek naar een geschikte locatie voor uw bedrijf ? Horebeke lanceerde bizLocator. Dit online platform centraliseert het actuele aanbod aan beschikbaar bedrijfsvastgoed van de verschillende aanbieders uit de regio.

Het online platform voor bedrijfsvastgoed bizLocator kan iedereen gratis consulteren. U vindt er winkelpanden, horecazaken, kantoren, loodsen, bedrijfsgronden en meer. Meer info via deze video of op de website.

bizLocator is een initiatief van de gemeente Horebeke, SOLVA, ORIS nv en het Agentschap Innoveren & Ondernemen.