ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Boomplantactie

Nog tot eind oktober kan je aan voordelige prijzen streekeigen plantgoed bestellen bij de boomplantactie van het Regionaal Landschap Vlaamse Ardennen. Deze jaarlijkse groepsaankoop is een samenwerking van het Regionaal Landschap met de 16 gemeenten van de Vlaamse Ardennen.

Nieuw dit jaar zijn de plantenpakketten: je kiest of je een haag, een bloesemheg, een houtkant of een bosje wil aanplanten en bestelt hiervoor het gewenst aantal kant-en-klare pakketten met de ideale soortensamenstelling. Deze streekeigen bomen en struikensoorten passen niet alleen landschappelijk goed in onze streek, ze zijn ook perfect aangepast aan de plaatselijke groeiomstandigheden en doen het hier dus van nature goed.

Daarnaast kun je bij de boomplantactie ook nog steeds terecht voor hoogstammige fruitbomen, kleinfruit en klimplanten.

Bestellen kan vanaf eind september tot 22 oktober via de bestelbon op www.rlva.be. Je vindt de bestelbon ook in de landschapskrant van het RLVA die eind september in de brievenbus valt. Je kan de bestelde planten dan afhalen op het door jou gekozen verdeelpunt op zaterdag 27 november.

Meer info: Regionaal Landschap Vlaamse Ardennen vzw, Veemarkt 27, 9600 Ronse, T 055 20 72 65, www.rlva.be; info@rlva.be.  

Toegevoegd op donderdag 2 september 2021