ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Gemeentehuis

Kerkplein 3
9667 Horebeke

055/45 52 35
info@horebeke.be

Openingsuren

Maandag tot vrijdag:
09:00 - 12:00
Maandagavond:
17:00 - 19:30

Horebeke-app

De Horebeke-app is er ...

...voor de ondernemer en zorgsector

Vindt u snelle communicatie, interactie met uw klanten en service belangrijk? “Absoluut!”, zal u als moderne, klantgerichte ondernemer ongetwijfeld antwoorden! Maar tegelijkertijd weet u misschien niet hoe u op de mobiele trend kan inspelen en er commercieel voordeel uit kan halen voor uw zaak...

De gemeente Horebeke en Onze Stad App zorgen samen voor de oplossing in de vorm van de Horebeke App, een lokaal en mobiel communicatie-platform met e-commerce tools. Een platform waarmee u uw zaak verder mobiel kan uitbouwen en zo op lokaal niveau kan concurreren met de online shops.

Wenst u als handelaar hier gebruik van te maken? Contacteer het gemeentebestuur voor meer info of inschrijving. Of dien je aanvraag rechtstreeks in via de Horebeke App.

 

...voor de verenigingen

Wil u uw activiteiten bekend maken, uitnodigingen en meldingen versturen aan uw leden of een last-minute oproep doen? Het kan met onze Horebeke-app!

Maakt u deel uit van een erkende vereniging en willen jullie instappen op de Horebeke-app? Laat uw bestuur contact opnemen met het bestuur.

 

...voor de burger

Al de bovenstaande informatie én informatie vanuit de gemeentediensten staat ter uwer beschikking in de app. Vlug opzoeken wanneer het containerpark open is, een melding doen van zwerfvuil of een put in de weg? Doe het snel en gemakkelijk via onze Horebeke-app!