ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Gemeentehuis

Kerkplein 3
9667 Horebeke

055/45 52 35
info@horebeke.be

Openingsuren

Maandag tot vrijdag:
09:00 - 12:00
Maandagavond:
17:00 - 19:30

Renoveren

Infosessie 'Horebeke Renoveert'

Op donderdagavond 4 mei 2023 om 19u zal de infosessie ‘Horebeke Renoveert’ doorgaan in JC Arcadia. We willen inwoners namelijk zoveel mogelijk motiveren om te renoveren, want tot eind 2023 kunnen jullie nog gratis renovatieadvies aanvragen. Een twee- tot drietal weken voordien zullen jullie een brief ontvangen met een uitnodiging. Geïnteresseerden kunnen inschrijven tem 30 april 2023 via: 

  • onlineformulier
  • de QR-code op de uitnodigingsbrief
  • telefonisch op het nummer 055 45 52 35

 

GRATIS Renovatieadvies

Wil je duurzaam verbouwen maar weet je niet goed hoe eraan te beginnen? Met persoonlijk gratis renovatieadvies geraak je op de juiste weg.

Na je aanvraag is er eerst een telefonisch of online gesprek met je renovatieadviseur om alvast een antwoord te krijgen op je meest prangende vragen.

Indien je daarna nog vragen hebt, kan je in samenspraak met je adviseur een afspraak vastleggen voor een advies bij jou thuis.

Naast een antwoord op jouw adviesvraag, krijg je een stappenplan op maat met alle maatregelen die belangrijk zijn om jouw woning energiezuinig te maken.

U kan met uw energie- en woonvragen terecht:

  • via mail: bart.van.hulle@so-lva.be
  • per telefoon: 0489 812 159, tijdens de kantooruren
  • op het gemeentehuis, enkel na afspraak.

 

Maak uw woning energiezuinig - renteloos renovatiekrediet

Maak uw woning energiezuiniger en geniet van het renteloze renovatiekrediet en de EPC-labelpremie. Meer info vindt u in de folder.